Tiki játék letöltés

Battlefield 3

Bizony eltelt jó néhány esztendő mióta az eredeti Battlefield játékokkal játszhattunk. Az akkor még PC-n hódító modern hadviselést előtérbe helyező, igazi multiplayer fejlesztés bombasiker lett. Az évek múlásával jött egy újabb konzol generáció és a DICE, a svéd fejlesztők, valamint az Electronic Arts, mint kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy újra belevethessük magunkat a csatamezőbe.

Az eddigi számozott Battlefield epizódok a többjátékos élményre koncentráltak, egyjátékos mód csak is a mesterséges intelligenciával történő gyakorlásra volt jó. A Battlefield 3 szakít ezzel a hagyománnyal, hisz egy teljesen friss és új élményt hozz el a katonai lövöldözős alkotások világába az új egyjátékos kampánnyal. Lehetőségünk lesz megismerni az amerikai tengerészgyalogosok nem éppen veszélytelen napjait egy közel-keleti országban, de ugyanakkor beülhetünk egy több mint 100 tonnás monstrum, az M1A2 Abrams tank belsejébe, és egy hatalmas páncélos csatában is részt vehetünk. Minden titkot még nem árultak el a fejlesztők, de az már biztos, hogy nem csak a szárazföldön vezethetünk járművet, hisz felfedték a vadászrepülős részt is a DICE munkatársai.

A Battlefield sava-borsát a többjátékos mód adja, így ez a rész is teljes egészében tökéletesre lesz csiszolva. Mind konzol platformokon, mind PC-n az egyik legjobb multiplayer élményben lesz része a leendő Battlefield 3 játékosnak. Erre garancia a korábbi Battlefield játékok prezstizse, valamint a fejlesztők tapasztalata. Az egész koncepció a játékosok elvárása alapján valósult meg, így mindenki megtalálhatja benne azt a részt, mely neki a legjobban tetszik. A különböző karakter osztályok rendkívüli változatosságot hoznak a játékmenetbe, ráadásul a minél több online eltöltött játékóra után fejlődhetünk is a gyakran használt karakter osztállyal. Így jobb fegyverekhez, illetve felszerelésekhez juthatunk, de hasznos kiegészítőkhöz is, melyek nagyon nagy hasznunkra lesznek a csapatalapú játékokban. Bizony, a Battlefield 3 többjátékos részének a legfontosabb részei a csapatalapú játékmódok lesznek. Itt igazi osztagként működhetnek együtt a játékosok, melyre szükség is lesz, hisz csak a közös munka vezethet eredményre és a célok eléréséhez.

A DICE a Battlefield 3-ban mutatja a be a vadonatúj Frostbite 2.0 grafikus motort, mely minden eddiginél realisztikusabb látványvilágot tár a szemünk elé. Az eddig bemutatott képsorok egy valódi, igazi atmoszférával ellátott környezetet és élő világot sejtettnek. Az új hardvereknek köszönhetően a legszebb grafikát a Battlefield 3 (PC) egy igazi „gamer” PC-n fogja megmutatni, de a Playstation 3 és Xbox360 verziók sem szégyenkezhetnek semmilyen téren.

Idén október 28-án tehát végre megjelenik a régóta várt Battlefield 3, mely biztos nyomot fog hagyni a modern katonai játékok palettáján és aki rajong eme stílusért annak bizony kötelező vétel, méghozzá a GameShop-ban:


Játék letöltés
Reméljük megnyeri a tetszésed ez a nagyszerű játék, melyet erről az oldalról tölthetsz le, teljesen ingyen. A Battlefield 3 egyszerű feladat, csupán rá kell kattintanod a képre vagy az alatta található linkre és már meg is indul a letöltés. Semmiféle regisztrációra vagy egyéb procedúrára nincs szükség, csak kattintasz és jön le az anyag.
Ajánlott játékok