Tiki játék letöltés

Plants vs. Zombies letöltés

A Pop Cap korszakalkotó tower defense típusú játéka, amelyazonban nem hasonlítható egyik létező tower defense-hez sem, ugyanis a játék annyira komplex, és annyi játékmódot tartalmaz, amivel több hetes játékadag is biztosított számunkra! A játék célja, hogy a házunkat körülvevő hatsávos gyepszőnyegen növényeket ültessünk, nehogy a zombik felfalják koleszterinben gazdag agyacskánkat. Ahogy haladunk előre a játékban egyre, több furmányos zombitrükköt kivédő növényt kell nevelnünk, hogy végül
méltó ellenfelei legyünk a főgonosz dr. Zomboss-nak. A játék készítői egy kvázi videóklippel is kedveskedtek a játékosoknak, melynek zenéjét Laura Shigihara szerezte.


Játék letöltés
Reméljük megnyeri a tetszésed ez a nagyszerű játék, melyet erről az oldalról tölthetsz le, teljesen ingyen. A Plants vs. Zombies letöltés egyszerű feladat, csupán rá kell kattintanod a képre vagy az alatta található linkre és már meg is indul a letöltés. Semmiféle regisztrációra vagy egyéb procedúrára nincs szükség, csak kattintasz és jön le az anyag.
Ajánlott játékok