Tiki játék letöltés

Spore letöltés

A Maxis nem régen dobta piacra a Spore-t, amely egy igen egyedi és különleges játék, még csak hasonlót is nagyon nehezen lehetne találni. A Spore-ban gyakorlatilag az élet útját kell egyengetnünk, kezdve az egysejtű mikroszkópikus tengeri lénytől, a bolygókat meghódító galaktikus
civilizációig. Míg kezdetben a nagyobb moszatokat, halakat kell kerülgetni, később törzseket kell irányítanunk, végül globális konfliktusban kell helytállnunk választott fajunkkal. A játék időben tehát szinte évmilliárdokat ölel fel, és magáról az életről szól. Külön érdekessége, hogy az egyes fejlődési szinteken más más menete van a játéknak, így nem válik motorikussá, és mindig tud új kihívást mutatni.


Játék letöltés
Reméljük megnyeri a tetszésed ez a nagyszerű játék, melyet erről az oldalról tölthetsz le, teljesen ingyen. A Spore letöltés egyszerű feladat, csupán rá kell kattintanod a képre vagy az alatta található linkre és már meg is indul a letöltés. Semmiféle regisztrációra vagy egyéb procedúrára nincs szükség, csak kattintasz és jön le az anyag.
Ajánlott játékok